Najlepsze wolne Światła zgaszone Gra
Kliknij komórkę, aby przełączyć ją i jej sąsiadów - wyłącz każde światło, aby wygrać.
Poziom 1
naciśnij P, aby przerwać
Miłość Best.Free? Podziel się nim.
Jak grać
- Kliknij komórkę. Kliknięcie na komórkę włącza ją i jej cztery ortogeny sąsiadów.
- Wygaś światła.. Zaplanuj kliknięcia, aby wysadzić komórki światła bez włączania innych.
- Wyczyść planszę. Wyłącz każde światło, aby wygrać - spróbuj większej sieci, aby uzyskać trudniejsze układanie.
O światłach wyłączone
Klasyczna układanki przełącznika. Jesteś w obliczu siatki komórek oświetlonych, i kliknięcie każdej komórki przewraca ją i jej cztery sąsiady ortogonalne. Celem jest wyłączenie każdego światła - bardziej skomplikowane niż wygląda, ponieważ każde kliknięcie naraz wpływa na pięć komórek. Każda tablica jest zbudowana poprzez zastosowanie kliknięć losowych do sieci all-off, tak że zawsze jest rozpuszczalny. Wybierz 3×3 dla łagodnego startu, 5×5 dla klasycznego, lub 7×7 dla sterownika mózgu. Jest ona uruchomiona w przeglądarce - nie ma wpisu.
Często zadawane pytania
Kliknij lub dotknij dowolną komórkę i przełącza się ona na siebie oraz na komórki bezpośrednio nad, poniżej, w lewo i w prawo. Celem Twojego wyłączenia jest wyłączenie każdego światła.
Łatwe 3×3, Normalne to klasyczny 5×5, a Twarde 7×7. Deska zmienia rozmiary, aby pasować przy utrzymywaniu stabilności układu.
Tak. Każda puzzle zaczyna się od sieci all-off i stosuje serię losowych kliknięć, więc sekwencja, która wyłącza światła zawsze istnieje.
To jest układanki: kliknięcie przewraca się do pięciu komórek - tej, którą nacisnąłeś i czterech jego sąsiadów. Rozwiązanie to oznacza wybór kliknięć, których pokrywanie się znika.
W liczbie ruchów, które używasz, wraz z ile świateł jest jeszcze włączone. Mniej ruchów jest lepsze rozwiązanie.
Tak - bezpłatny, bez rejestracji i pobierania. Działa on w całości w Twojej przeglądarce.
Tak. Uruchamia on w przeglądarce, więc Lights Out pracuje na telefonach, tabletach, a także na pulpitie - nie ma aplikacji do instalowania.
Nie. Światła Out pracują bez rejestracji; opcjonalne bezpłatne konto istnieje tylko w celu odblokowania wyższych limitów użytkowania.
Zazwyczaj tylko kilka sekund dla pliku typowego - Lights Out zaczyna działać w momencie podania mu Twojego wejścia.
Twoje wejście jest przetwarzane w pamięci i nigdy nie przechowywane, więc nic nie zostaje po uzyskaniu wyniku.